Palveluja omalta kylältä!

Yläneen yritykset

Palveluja omalta kylältä! Yläneellä toimii lukuisia elinvoimaisia yrityksiä, joten mitä omalta kyliltä ei löydy -sitä tuskin tarvitaankaan. Tälle sivulle olemme koonneet Yläneellä toimivien yrityksiä lisätietoa yrityksestä löydät klikkaamalla yrityksen nimeä.

Koronaepidemia on vaikeuttanut monien yritysten toimintaa. Siksi epidemia-aikana nostamme paikallisten yritysten, tuottajien ja käsityöläisten mainoksia ja ilmoituksia tälle sivulle. Voit toimittaa oman yrityksesi tiedot osoitteeseen info@ylane.fi. Suositaan paikallista!

Varsinaisen yritysportaalin (paikalliset yritykset toimialoittain aakkosjärjestyksessä)  teko on kesken. Voit varmistaa oman yrityksesi näkymisen ilmoittamalla tiedot osoitteeseen: info@ylane.fi

Olemme erikoistuneet suomenlampaiden kasvattamiseen ja niistä saatavien laadukkaiden tuotteiden myyntiin. Luomua, tottakai! Verkkokaupastamme löydät lähinnä villatuotteita: ihania kotimaisia luomulampaan taljoja, lankoja, huovutusvillaa, villahuopapohjallisia ja myös lihasäilykkeet on tilattavissa.

Verkkokauppaan!
Puh: 0500 448 552
anne@rintalantila.fi

Koivikon puutarha

Koivikon puutarha

Ruukku- ja leikkokukkia, kukkasidontaa.
Meillä on paljon tuotteita ulkotiloissa, eteisen itsepalvelumyyntiä voit käyttää myös myymälän aukioloaikoina.

Voit myös puhelimitse tilata valmiin kukkapaketin ja noutaa sen eteisestä. Myös kotiintoimitus on Yläneen alueella mahdollista. Soita ja kysy lisää: 022563751

Nuppari

Nuppari

Nupparissa valmistetaan joustavia, käsinpainettuja paitoja naisille ja lapsille sekä kauniita ja kestäviä kodintekstiilejä. Emma ja Katri tekevät kaikki työvaiheet itse suunnittelusta alkaen. Kun ostat Nupparin tuotteita, tiedät, missä ne tehdään ja kuka ne tekee. Nuppari on kaikesta huolimatta avoinna ti-pe 10-18 ja la 9-13, nettikauppa avoinna kellon ympäri.

Osoite: Mynämäentie 10, Yläne
Puh: 050 5942239

Juhlakampaus.

Parturi-Kampaamo Onni

Parturi- ja kampaamopalveluja Yläneen keskustassa, torin laidalla. Olemme avoinna toistaiseksi vain tilauksesta. Toivomme, että tullessasi parturiin noudatat hyvää käsihygieniaa ja muita koronaepidemian vuoksi annettuja hygieniaohjeita.  Ethän tule parturiin sairaana!

Osoite: Kuntolantie 1 c, Yläne
Puh. 040 6650686

Yläneen Rautakulman näyteikkunassa kukkia ja työkaluja.

Yläneen Rautakulma

Monipuolinen valikoima rautakauppa- ja vapaa-ajan tuotteita. Koronaepidemian johdosta voit tilata tavaraa myös kotiintoimituksella.

Toimitukset tehdään kootusti klo 17 jälkeen.

Tilaukset ja tiedustelut puhelimella p. 02-2563129 tai
s-postilla myynti@rauku.fi 

Ylitalon tila, Keihäskoski

Tilaa kotimaista luomukaritsaa pääsiäiseksi, puhdasta lähiruokaa! Karitsat ovat kasvaneet Rintalan luomutilalla ja ne on leikattu ja jalostettu Lihapajalla, Yläneellä.

Myös muita tuotteita voi tilata, esim. lampaantaljoja, Lihapajan peuraa ym.
Anne: puh.  0500 448 552
Mari (Lihapaja): 050 5525 728

Sale Yläne

Ensimmäinen ja viimeinen aukiolotunti on rauhoitettu riskiryhmiin kuuluville. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta: käsienpesupisteen löydät pullonpalautuksen yhteydestä. Älä tule sairaana kauppaan, suosi korttimaksamista. Tervetuloa!

K-Market Yläne

Olemme varanneet kaupan ensimmäisen aukiolotunnin riskiryhmien käyttöön, joten jos et kuulu riskiryhmään, niin olethan ystävällinen ja asioita muuna ajankohtana. Tervetuloa! T: Kauppias ja henkilökunta

Lihapajan tuotteet valmistetaan käsityönä hyvästä kotimaisesta lihasta Yläneellä. Lähellä tuottettua, hyvää ruokaa pöytään!
Kiviniementie 21, Yläne
Puh. 050 4706444
info@lihapaja.fi

T:mi Juha Lehtonen

T:mi Juha Lehtonen

Tilaa kaivojen tyhjennykset!
Tyhjennykset Säkylään:
Sakokaivo 70 €
+ jätemaksu 19€ / kuutio
Umpikaivo 80€
+ jätemaksu 22 € / kuutio

Tyhjennykset Turkuun:
Sakokaivo 100 €
+ jätemaksu 19€ / kuutio
Umpikaivo 120€
+ jätemaksu 22 € / kuutio

T:mi Juha Lehtonen
Juha 040 5156199 tai
Juuso 045 2387130

Yläneläisiä yrityksiä toimialoittain

Autokorjaamoja

Apteekki

Elintarvikkeita

Eläinlääkäreitä

Fysikaalisia hoitolaitoksia

Hammaslääkäreitä

Kampaamoja ja partureita

Kiinteistöhuoltoa

Kiinteistöjen vuokraus